Transports Sommartävling 2021

Sommar med Transport!

Under sommaren 2021 kör Transport i samarbete med vår webshop en tävling där du kan vinna somriga priser. Tävlingen pågår fram till fredag 20 augusti.

Första pris
Keps, badhandduk, termosmugg, kortlek, tygpåse och solglasögon

Andra pris
Keps och badhandduk

Tredje pris
Solglasögon och kortlek

Så gör du för att vara med och tävla
Ta din bästa sommarbild och ladda upp bilden i ett inlägg på din egen facebook-sida och tagga den med hashtaggen #sommarmedtransport2021. Det är viktigt att inlägget görs som ett offentligt inlägg. Annars kan vi inte se ditt bidrag och du missar din chans att tävla.

Stort lycka till och ha en härlig sommar!
Vi ser framemot att ta del av era sommarbilder. ps. bonuspoäng om det skulle synas en Transport logotyp någonstans i bilden.

Tävlingsregler
När tävlingstiden gått ut den 20 augusti väljer vi ut tre vinnare bland dom publicerade bilderna. Efter det kontaktas vinnarna och vinsterna skickas per post. För att delta i tävlingen behöver du tillgång till en kamera eller en smart telefon som kan ta bilder. Du behöver också tillgång till ett konto på Facebook för att kunna ladda upp bilden. För att din bild ska räknas som ett ett giltigt tävlingsbidrag måste hashtaggen #sommarmedtransport2021 finnas med i inlägget. Om hashtaggen inte anges kommer vi inte kunna hitta din bild bland tävlingsbidragen. Det är också viktigt att ditt inlägg på Facebook är offentligt, annars kommer vi inte kunna se ditt bidrag. Tävlingen är öppen för alla. Som alltid uppmanar vi till schysst nätetikett och ber er att hålla god ton, undvik att fotografera nedsättande bilder, inget hat eller personangrepp och inga negativa kommentarer mot andra användare på Facebook och eller som deltar i tävlingen. Bidrag som bryter mot detta kommer inte att ses som giltiga tävlingsbidrag. Vi kommer inte att samla in eller spara några av tävlingsbidragen eller använda i kommunikation.


I samarbete med