Skifta däck med schysta villkor!

Höstmörkret sänker sig nu och vintern är i antågande. Det betyder att det skall bytas till vinterdäck snart, och handen på hjärtat vem är så där välplanerad som man önskade? Inte sällan tittar man på vädret och inser att senare i veckan blir det halt och det blir bråttom att få på vintersulorna.

Det vet de oseriösa däckskiftare som dyker upp på parkeringar vid köpcenter runt om i landet, för att sedan försvinna lika fort när säsongen är över och du kanske vill reklamera jobbet. De står där i ur och skur under ett litet tak medan vinden viner och kunderna kommer för att få sina däck skiftade snabbt och billigt.

Men billigt har alltid ett pris. Här är det villkoren för dem som arbetar och inte sällan kvaliteten på jobbet som görs. Förvarar du dessutom däcken hos dem kan de vara knepiga att få tag i om du t.ex. skall sälja din bil eller om företaget går i konkurs. Vet du ens var däcken ligger?

Använd en seriös däckfirma med ordentliga lokaler som tar ansvar för en bra arbetsmiljö och som har kollektivavtal tecknade! Då kan du vara säker på att jobbet görs med kvalitet och säkerhet för dig och din familj och att de betalar skatt.

Alla vinner på att vi slutar att anlita oseriösa däckskiftare!