Lansering av Mina sidor och Medlemsinträdet

Tisdag den 7 juli lanserar vi en ny version av Mina sidor för alla våra medlemmar.

Mina sidor = Transport-appen

Den nya versionen av Mina sidor syftar primärt till att öka tillgängligheten och användbarheten av applikationen. Mina sidor har nu fått ett nytt moderniserat utseende och profilering, bättre prestanda och optimerats för mobila enheter som mobiler och surfplattor. Du kommer nu också kunna lägga till vår alldeles egna Transport-app på dator, surfplatta och mobiltelefon.

Applikationen har också fått ett rejält lyft rent tekniskt vilket innebär en rad fördelar i förvaltning och säkerhet men framförallt en möjlighet att kunna vidareutveckla applikationen till ett kraftfullt digitalt verktyg för kommunikation, rekrytering, påverkan, service och kunskapsspridning för att engagera befintliga och nya generationer av medlemmar. Vi kallar den Transport-appen.

Mina sidor kommer medlemmarna åt som vanligt på vår hemsida eller så kan dom använda den nya adressen: https://app.transport.se

Medlemsinträde i ny version

Utöver Mina sidor lanserar vi också en uppdaterad version av Medlemsinträdet. Inträdet bygger på samma moderna tekniska plattform som Mina sidor och ger oss möjligheter att inom kort även kunna stödja automatiserade inträden och autogiromedgivande direkt i medlemsansökan.

Medlemsinträdet kan användaren göra som vanligt på hemsidan eller använda den nya adressen https://app.transport.se/blimedlem

Sprid gärna den här informationen till dom som kan tänkas behöva den. Trevlig sommar!