Biblio – ljudböcker med ditt lånekort

Bibliotek anslutna till Biblio

Här finns de bibliotek som är anslutna till Biblio.

Bibliotek inom familjen Helsingborg

Här finns de bibliotek som tillhör Familjen Helsingborg.

Lyssna i Biblio

Appen Biblio gör det smidigare att lyssna på bibliotekets ljudböcker, till skillnad ifrån när man lyssnar via webbsida så går det med Biblio att ladda ned ljudböckerna till telefonen/plattan och lyssna på dem när du inte är uppkopplad mot internet. Så det är perfekt att ta med sig på resan!

I appen kan du söka, utforska, låna och lyssna på ljudböcker – både on- och offline. Du loggar in med ditt vanliga lånekortsnummer och har tillgång till bibliotekets hela ljudbokssortiment. Har du inget lånekortsnummer kan du läsa här om hur du skaffar ett.

Du hittar appen Biblio Library i App Store och Biblio i Google Play. Det kostar inget att ladda hem appen och den fungerar både för iOS och Android-enheter. iOS-appen kräver minst iOS version 10.3 och är kompatibel med bland annat iPhone 5s och senare, för Android krävs version 5 eller senare.

Sök upp ditt bibliotek i rullistan på biblios startsida och logga in med ditt vanliga lånekortsnummer och pinkod. När du hittar en bok du vill låna klickar du knappen Låna och sedan Play-knappen. Spelaren kommer automatiskt ihåg var någonstans i boken du slutade lyssna om du pausar eller stänger av.

Boken finns under Mina Lån på bibliotekets webbplats. Lånetid 28 dagar och max 2 lån/7 dagar.

sv_badge_web_generic
applebadge