Försäkrings och pensionsrådgivning

Transport arbetar framgångsrikt tillsammans med Folksam för att i samverkan erbjuda information och rådgivning om försäkringar och pension. Det handlar om uppskattad och viktig kunskap som stärker insikten om vikten av fackligt medlemskap och kollektivavtal.

De senaste veckornas händelseutveckling har påverkat oss alla på ett mycket dramatiskt sätt. I dessa oroliga tider finns ett än större behov hos människor att få rådgivning och kunskap om försäkringarna, pensionen och hur de påverkas av situationen.

Folksam brukar vanligtvis erbjuda rådgivning fysiskt tillsammans med er på era arbetsplatser.
Med hänsyn till rådande situation och med omtanke för allas bästa är det i dagsläget inte möjligt.

Många känner oro och har mer frågor och funderingar än vanligt kring sitt försäkringsskydd och sin pension och vi erbjuder därför nu istället möjlighet till rådgivning via videolänk.

-Med mobiltelefonen läser man enkelt av QR-koden i det här bladet, eller bifogad folder, och hamnar då automatiskt på en bokningskalender för Folksams rådgivare där det enkelt går att välja en tid som passar. Det tar högst 1 minut.
Genom ett digitalt möte får man samma rådgivning som tidigare, fast via videolänk. Det enda som krävs är tillgång till antingen en bärbar dator med web-cam, en surfplatta eller en smart mobil, samt en mobilt BankiD.

Följ länken nedan om du använder platta eller telefon
https://outlook.office365.com/owa/calendar/KundserviceArbetsplats@folksam.onmicrosoft.com/bookings/

 

Detta har nu redan testats på flera arbetsplatser och har visat sig vara mycket smidigt och enormt uppskattat. Testa gärna själv för att se hur bra det fungerar!

Ihop med denna information finns också en vik-folder bifogad som du som förtroendevald kan skriva ut dubbelsidigt och ge till medlemmen.
Våra rådgivare finns redan nu tillgängliga för bokning av era medlemmar, och vi hoppas att detta skall kunna bidra till att ni kan erbjuda en ökad medlemsnytta, och ytterligare vässa värdet med att vara medlem i facket.

Digitalrådgivning Folder 2020

Har du några frågor så kontakta oss mer än gärna på:
Telefon 010-480 30 20 transport.20@transport.se
eller direkt till Folksam på:
Telefon 0708-31 55 39 eller andreas.persson@folksam.se