Medlemsförmån i Branäs

Branässtugan – Vargen 63

Medlemmarna i avd. 6 är ägare till denna trevliga stuga som ligger i Branäs, Vargen 63. Stugan på 81 kvm har en altan på framsidan med utsikt mot Branäsberget samt en delad altan på baksidan. 8 bäddar fördelade i 3 sovrum (ett med dubbelsäng, ett med 1 våningssäng och ett på loftet med 2 våningssängar).

I stugan är hela familjen välkommen, även ditt husdjur.

I stugan finns b.la. trådlöst wifi, flertal tv-kanaler, bastu, 2 toaletter, skidförråd, kolgrill och ett fullt utrustat kök.

Gångavstånd till Ladan med bland annat reception, affär och restaurang samt till skidbackar, skiduthyrning, längdspår och skoterleder. Parkering utanför stugan med motorvärmare.

Till stugan finns två längdspårs pass som kan disponeras fritt.

Du disponerar stugan söndag – söndag, Tillträde till stugan får du från kl. 14.00 och du måste vara ute från stugan senast kl. 12.00 på avresedagen.

Efter besöket får du gärna dela med dig någon bild på vår Facebooksida: https://www.facebook.com/transportavd6

OSB! Stugan är rökfri!

Du bokar din vecka genom maila till avdelningen, transport.6@transport.se

Avstånd:

Till Likenäs ca 9 km
Till Sysslebäck ca 19 km
Till Karlstad ca 170 km.

För mer information ring avdelningen.
Besök gärna Branäs hemsida: www.branas.se

Tips om övriga aktiviteter på orten både sommar och vinter: www.visittorsby.se

Bokningsregler vid avd 6 stuga

 

  • Person som bokar en stuga i Branäs eller Sälen anmäler sitt intresse till Avd. 6 på vår mejl: transport.6@transport.se
  • Medlemmen får ett tilldelningsbeslut i september månad efter VU´s möte. Den medlem som hyr stugan skall själv nyttja stugan under uthyrningsperioden, slumpvisa kontroller kan komma att ske.
  • Ett inbetalningskort på en anmälningsavgift om 1 500kr kommer att skickas ut till den medlem som får stugan och den skall betalas enligt föreskriven tid. Skulle betalning inte ske inom föreskriven tid så går stugan direkt efter förfallotiden vidare till nästa medlem i kö.
  • Senast en (1) månad före ankomst skall stugan vara fullt betald. Skulle så ej ske anses stugan som outhyrd på medlemmens vecka och kan gå över till ny hyresgäst. Anmälningsavgiften återbetalas ej.
  • Medlem som hyrt stugan och ångrar sig att den inte vill åka dit skall senast en (1) månad före ankomst meddela avdelning 6 omgående. Anmälningsavgiften återbetalas ej.
  • Ångrar medlemmen sig senare än (1) månad från ankomst skall full betalning ske för stugan.
  • Skulle medlemmen bli sjuk så man inte kan åka på sin planerade semester i stugan så krävs för återbetalning av erlagd hyra att sjukdomen är styrkt av läkare med sjukintyg. Dock betalas inte anmälningsavgiften åter.

Stugan är bokad följande veckor:

År 2023:

 

År 2022:

v 1, v 4, v 5, v 7, v 6, v 8, v 9, v 10, v 11

Nu kan du anmäla intresse för vintersäsongen 2021-22.

All intresseanmälan skall mejlas till: transport.6@transport.se

Som medlem i Transportarbetareförbundet betalar du:

Högsäsong 2021-22:
Veckorna 50-16

Hel vecka: 4 500 kr

Lågsäsong 2022:
Veckorna 17-49

Hel vecka: 2 500 kr

Incheckning tidigast kl.14.00

Utcheckning senast kl. 12.00