Tomtens resa

Var med i Transports jultävling – Tomtens Resa!

Under december månad kör Transport jultävlingen Tomtens Resa. Tävlingen går ut på att bygga ett pepparkakshus på temat Tomtens Resa. Bonuspoäng ges till dom bidrag som lyckas få med något av dom yrken vi representerar. Tävlingen pågår fram till julafton, fredag 24 december.

Förutom den stora äran och berömmelsen att vinna tävlingen får vinnarna:

Första pris
Ett superpresentkort till ett värde av 1 000 kr

Andra pris
Karameller 2,5 kg blandade smaker

Tredje pris
Ståltermos

Så gör du för att vara med och tävla
Bygg ditt/ert pepparkakshus. Ta en bild på det och ladda upp bilden i ett inlägg på din egen facebook-sida och tagga den med hashtaggen #tavlingtomtensresa2021. Det är viktigt att inlägget görs som ett offentligt inlägg. Annars kan vi inte se ditt bidrag och du missar din chans att tävla.

Stort lycka till och ha så roligt med era byggen!
Vi ser framemot att ta del av era tävlingsbidrag.

Tävlingsregler
När tävlingstiden gått ut den 24 december väljer vi ut tre vinnare bland dom publicerade bilderna. Efter det kontaktas vinnarna och vinsterna skickas per post.

För att delta i tävlingen behöver du tillgång till en kamera eller en smart telefon som kan ta bilder. Du behöver också ha tillgång till ett konto på Facebook för att kunna ladda upp bilden. För att din bild ska räknas som ett ett giltigt tävlingsbidrag måste hashtaggen #tavlingtomtensresa2021 finnas med i inlägget. Om hashtaggen inte anges kommer vi inte kunna hitta din bild bland tävlingsbidragen. Det är också viktigt att ditt inlägg på Facebook är offentligt, annars kommer vi inte kunna se ditt bidrag.

Tävlingen är öppen för alla. Som alltid uppmanar vi till schysst nätetikett och ber er att hålla god ton, undvik att fotografera nedsättande bilder, inget hat eller personangrepp och inga negativa kommentarer mot andra användare på Facebook och eller som deltar i tävlingen. Bidrag som bryter mot detta kommer inte att ses som giltiga tävlingsbidrag.

Vi kommer inte att samla in eller spara några av tävlingsbidragen eller använda i kommunikation.